Treff kundene dine der de er, i sværen mellom jobb og privat

Sosiale medier er en stor del av hverdagen for de aller fleste. Det var først ett verktøy for å holde kontakt med gamle venner og familie, men har utviklet seg til å bli ett av de viktigste markedsføringsverktøyene som finnes.

Mange potensielle kunder bruker akkurat nå penger på noe de har sett på sosiale medier. Det er disse vi skal ha tak i.

Flere og flere bruker søkefelt og annonser på Facebook og Instagram for å orientere seg om produkter og tjenester. Så hva i all verden bør du gjøre for at de finner nettopp deg? Svaret er todelt.

Det første er relativt enkelt. Sett opp en bedriftskonto på Facebook og Instagram. Det finnes flere kanaler men dette er de 2 store. Invitere venner, kjente og kunder til å like og dele siden din. Nå er du godt på vei.

Da kommer vi til det som ikke alltid er like enkelt. En «like» fra foreldre og noen perifere venner har ikke kjempeverdi. Siden din bør vokse seg litt større og på ett vis bli sett av potensielle kunder. Å det er her vi kommer inn.

Vår jobb er å få din bedriftsprofil foran potensielle kunder. Dette kan vi gjøre gjennom organisk vekst eller betalt annonsering. En god blanding mellom disse to er den beste miksen.

Organisk vekst

Vi lager innhold til dine sosiale medier. Målet er nå at dette innholdet skal bli likt og delt for så å få flere følgere. En tidkrevende prosess men de som følger deg gjennom organisk innhold vil ofte være mer trofaste. De er genuint interessert i det du leverer.

Betalt vekst

Vi setter opp annonser som retter seg mot det vi sammen har definert som ditt publikum. Dette kan være «likes» kampanjer, produktkampanjer, salgskampanjer eller betalt annonsering mot en landingsside. Her vil du få umiddelbare tilbakemeldinger, følgere og ofte salg, men følgerne du får er ofte ikke like engasjerte som de som likte siden din organisk.

Sosiale medier er en ganske stor jungel. Heldigvis har vi kart og kompass til å navigere oss frem.

Kunne du tenkt deg mer informasjon? 

Vi kan stort sett levere det meste kundene våre ønsker. Vi gleder oss til å høre hvilke prosjekt nettopp du har planlagt.