Vi har til en hver tid fokus på å lever topp tjenester og service til en så god pris som mulig.

Vi har satt opp omtrentlige priser til deg sånn at du har noe å forholde deg til.

Priser ny nettside: 

80% av kundene våre betaler mellom 18 000,- og 20 000,- for en vanlig nettside. Da inkluderer vi skreddersydd design og 10-15 undersider/produkt eller tjenestesider inkludert kontaktskjema, kart, etc. Vi implementerer også Google analytics og setter opp Yoast SEO. I tillegg får du 2 timer opplæring av nettsiden.

Det kommer kun tillegg om du ønsker avanserte integrasjoner, kalkulatorer eller lignende.

Valgfritt tilleggsprodukt

61% av kundene våre velger supportpakken som ett tilleggsprodukt til 649,- mnd. Da får du premium WP webhotell av oss og så passer vi på at hjemmesiden din alltid fungerer som den skal. I tillegg inkluderer vi 1/2 time jobb hver mnd.

Priser Nettbutikk: 

Nettbutikk-kundene våre betaler normalt ca. 25 000,-. I tillegg tar vi 649,- per mnd for supportavtale de første 12 mnd. Dette for å sikre at nettbutikken din leverer som den skal.

Priser Google Ads: 

15% av det du bruker i annonsepenger + 1990,- i oppsett av annonse.

Priser innhold: 

850,- per artikkel på 400 – 500 ord. Inkludert søkeordundersøkelse for å finne hvilke søkeord du bør rangere på. Her kan vi også tilby artikkelpakker for de som skal ha mye innhold.

Korrektur og «pynting» på tekst blir fakturert per time. Det samme blir større artikkler som er ment for å rangere høyt på søkeord med høy konkurranse. 

Priser SEO: 

Et vanskelig produkt å gi ca. pris på. Men for en litt mindre nettside som ønsker å rangere høyere på søkeord med lav til medium konkurranse vil vi normalt ta rundt 5 000,- per mnd. Avtalen må gå i minst 3 mnd. 

Les mer om hva SEO koster her

WP hosting

Skreddersydd premium webhotell for akkurat ditt nettsted koster 299,- per mnd. Dette inkluderer oppdateringer av siden, backups, e-poster og gjennoppretting om noe skulle skje. 

Timepriser

450,- per påbegynte halvtime. 900,- per time. For kunder som ønsker support i helger og helligdager er timeprisen 1600,- per påbegynte time.

Kunne du tenkt deg mer informasjon? 

Vi kan stort sett levere det meste kundene våre ønsker. Vi gleder oss til å høre hvilke prosjekt nettopp du har planlagt.