Vi må uheldigvis ta betalt for å få lov til å kalle dette ett firma. 

Men vi har til en hver tid fokus på å lever topp tjenester og service til en så god pris som mulig. Vi har satt opp omtrentlige priser til deg sånn at du har noe å forholde deg til.

Priser hjemmeside: 

85% av kundene våre betaler rundt 15 000,- for en vanlig hjemmeside. Det kommer kun tillegg om du ønsker avanserte integrasjoner, kalkulatorer eller lignende.

63% av kundene våre velger supportpakken som ett tilleggsprodukt til 599,- mnd. Da får du webhotell av oss og så passer vi på at hjemmesiden din alltid fungerer som den skal. Men dette er helt valgfritt.

Priser Nettbutik: 

Nettbutikkkundene våre betaler normalt mellom 20 000 – 25 000,-. I tillegg tar vi 599,- per mnd for supportavtale de første 12 mnd. Dette for å sikre at nettbutikken din leverer som den skal.

Priser Google Annonsering: 

15% av det du bruker i annonsepenger + 1990,- i oppsett av annonsene.

Priser innhold: 

750,- per artikkel på 400 – 500 ord. Inkludert søkeordundersøkelse for å finne hvilke søkeord du bør rangere på. Her kan vi også tilby artikkelpakker for de som skal ha mye innhold.

Korrektur og «pynting» på tekst blir fakturert per time. 

Priser Sosiale medier: 

Her finnes det så mange forskjellige ønsker og krav at dette må vi prise per prosjekt.

WP hosting

Skreddersydd premium webhotell for akkurat ditt nettsted koster 299,- per mnd. Dette inkluderer oppdateringer av siden, backups, e-poster og gjennoppretting om noe skulle skje. 

Timepriser

325,- per påbegynte halvtime. 650,- per time. 

For dere som bruker oss ukentlig til forskjellige jobber, fakturere vi når dere har nådd 10 timer.

Kunne du tenkt deg mer informasjon? 

Vi kan stort sett levere det meste kundene våre ønsker. Vi gleder oss til å høre hvilke prosjekt nettopp du har planlagt.

Vi i Geekr er nok over gjennomsnittet glad i godt design. Vi lever og ånder for kundene våre og håper du vil bli en av dem. Hør av deg så tar vi en prat rundt ditt nye prosjekt.

Denne siden ble laget av oss selv i 2019 | Her er mer om cookies | Her er vår personvernserklæring

Copyright © 2021