Opplæring av hjemmesiden

Når du bestiller en hjemmeside hos oss, er vårt mål at du skal få full kontroll på ditt eget nettsted. Den beste måten man får full kontroll på, er å vite hvordan nettstedet fungere. Derfor inkluderer vi opplæring av nettstedet i våre løsninger, både av hjemmesider og nettbutikker.

Opplæring av hjemmesiden

Det skal ikke oppleves skremmende å bevege seg rundt på eget nettsted, selv om dette ofte er det som skjer. Man føler at man har lite kontroll eller oversikt, og så endre man opp med å la det stå til, og hjemmesiden blir liggende urørt. En urørt hjemmeside blir for lite relevant.

Det er ikke alltid det er nødvendig å oppdatere nettstedet hele tide, og det er ikke like relevant for alle å oppdatere ofte. Men i ny og ne så vil man endre priser, legge til en ansatt eller redigere produktteksten. I tillegg så bør man også logge seg inn på siden for å sjekke at både WordPress og eventuelle plugins (utvidelser) er oppdatert. Derfor syns vi i Geekr at det er viktig å gi kundene våre opplæring i hvordan man bruker WordPress og nettstedet.

Når vi har opplæring av hjemmesiden så varierer det fra kunde til kunde hva vi går gjennom, men vi har noen områder som alltid er inkludert. I tillegg passer vi på at kunden får prøve seg litt frem selv. Du vil også få informasjon om hvilke områder som er nødvendig for din deg og hva man kan se bort fra når man logger seg inn på kontrollpanelet.

Områder

Sider
Vi går gjennom sidene til kunden slik at man får en liten forståelse av hvordan hjemmesiden er bygget opp. Deretter klikker vi oss inn på en side og ser på hvordan den er bygget opp, hvilken informasjon som ligger hvor og hvordan man redigerer tekst / bytter bilder og sørger for at det man har lagt til er lagret og oppdatert.

Innlegg
Dersom kunden har en blogg / nyhetsside så går vi gjennom innleggene. Her er det ofte laget en mal til kunden som kan bruker ved nye innlegg. Vi går gjennom hvordan man redigerer tekst, URL, bilde og kategorier.

Mediabibliotek
Hva er egentlig mediabiblioteket, og hvordan legger man til en PDF? Vi tar deg gjennom prosessen og viser deg hvor enkelt det er.

Plugins
Hvilke plugins har du på siden din, og hva gjør de? Pass på og hold dine plugins oppdatert. Dette vil forbedre ytelsen og sørge for å tette igjen eventuelle sikkerhetshull.

Nå kan du være trygg på å prøve deg litt ut på egenhånd, og dersom du har behov for en ny opplæringsrunde så er det bare å ta kontakt med oss, og så avtaler vi en tid.

Vi kan også hjelpe deg med support av siden din. Ønsker du å vite mer om våre supportavtaler?

Les mer rundt dette temaet

Hva er Instagram Shopping?

Instagram Shopping er en funksjon hvor du kan knytte sammen nettbutikken og Instragram kontoen til bedriften. Dette gir deg mulighet til å vise produktene dine på en ny måte, samtidig som du gjør det enkelt for kundene å handle i nettbutikken din.

Vi i Geekr er nok over gjennomsnittet glad i godt design. Vi lever og ånder for kundene våre og håper du vil bli en av dem. Hør av deg så tar vi en prat rundt ditt nye prosjekt.

Denne siden ble laget av oss selv i 2019 | Her er mer om cookies | Her er vår personvernserklæring

Copyright © 2021