Vi er et lite webbyrå som leverer smarte løsninger.

Vårt mål er at du skal lykkes på nett. Det får vi til med godt og gjennomtenkt design, smart koding, treffende annonser og en enkelhet for både kundene dine og deg som sluttbruker.

Vårt fokus er profesjonelle løsninger, god kundeservice og support til riktig pris. Vårt mål er at bedrifter skal kunne ta full kontroll over sin egen hjemmeside og nettbutikk, på en enkle og intuitiv måte. Vi vil hjelpe nettopp deg til å lykkes på nett!

Vi i Geekr er nok over gjennomsnittet glad i godt design. Vi lever og ånder for kundene våre og håper du vil bli en av dem. 

Siden oppstart i 2014 har vi hatt gleden av å jobbe med over 350 norske små og mellomstore bedrifter over hele Norge. Vi har også en avdeling i Gibraltar.

Ønsker du en prat med en av oss rundt ditt nye prosjekt? Da kan du bare ringe, sende oss en e-post eller chatte med oss på Facebook her.

Vi lover at vi kommer til å bli minst like entusiastiske som du er.

Vi i Geekr er nok over gjennomsnittet glad i godt design. Vi lever og ånder for kundene våre og håper du vil bli en av dem. Hør av deg så tar vi en prat rundt ditt nye prosjekt.

Denne siden ble laget av oss selv i 2019 | Her er mer om cookies | Her er vår personvernserklæring

Copyright © 2021