Vi lager brukervennlige nettsider med kundereisen i fokus

En nettside representerer ofte bedriften din i det første møtet med potensielle kunder. Derfor er det avgjørende at nettsiden er utformet på en måte som gir et positivt inntrykk og presenterer bedriften på en profesjonell måte.

Som spesialister på nettsideutvikling er det vår oppgave å sørge for at nettsiden din leverer akkurat dette. Vi kombinerer estetisk design med funksjonalitet, slik at nettsiden ser tiltalende ut, er brukervennlig og samtidig fremhever bedriftens profil og identitet.

Du får en fiks ferdig nettside som kundene dine vil sette pris på.

Design

Vi utvikler moderne og skreddersydde nettsider på plattformen WordPress. Hos oss vil du ikke finne ferdige maler eller standardiserte løsninger.

Vi tar hensyn til dine ønsker og tanker, og lager en nettside som er helt unik og tilpasset din bedrifts behov.

Mobiltilpasset

Vi utvikler alle nettsider og nettbutikker med en responsiv design, som er optimalisert for å vises perfekt på alle enheter – både mobil, nettbrett og desktop.

Google favoriserer også nettsider som er mobilvennlige, så ved å utvikle en responsiv nettside vil du ikke bare gi besøkende en god opplevelse, men også forbedre synligheten din på Google

SEO

Vi sørger for at nettsiden din er optimalisert for søkemotorene Google, Yahoo og Bing. Ved å optimalisere nettsiden for søkemotorer vil du øke synligheten og sørge for at potensielle kunder finner deg lettere på nett. Vi må påpeke at SEO er et marathon og ikke en sprint. 

Analyse

Vi tilbyr enkel integrering av Google Analytics på alle sider vi utvikler. Dette gir deg verdifull informasjon om kundene dine, deres atferd på nettsiden og hvor de kommer fra.

Vi kan bistå med opprettelse og implementering av Google Analytics, og hjelpe deg med å sette opp og tolke rapporter slik at du får mest mulig ut av dataene.

Opplæring

Hos Geekr har vi som mål å gjøre det enkelt for deg som eier av en ny nettside å vedlikeholde og oppdatere siden din. Derfor inkluderer vi to timer med opplæring av systemet (CMS), der vi går gjennom alt du trenger for å administrere ditt nye nettsted selv.

Vi vil vise deg hvordan du kan legge til, endre eller fjerne innhold, bilder, produkter eller tjenester.

Ønsker du et tilbud på ny nettside?

Vi kan stort sett levere det meste du ønsker. Vi gleder oss til å høre hvilke prosjekt nettopp du har planlagt.  

10 år med WordPress

Geekr har i over 10 år benyttet WordPress som publiseringsverktøy for våre kunder. WordPress er en åpen kildekodeplattform som gir oss friheten til å designe og utvikle alt fra små til store nettløsninger. Vi er overbevist om at dette verktøyet gir våre kunder den beste opplevelsen og størst mulig fleksibilitet når det gjelder både design og funksjonalitet.

Kundene våre vil ha mulighet til å administrere nettstedet og innholdet selv, selv med minimal teknisk kunnskap. Vi er stolte av å bruke WordPress og har sett mange suksesshistorier fra kundene våre som har tatt full nytte av plattformens kraft og allsidighet.

Kreative og kompetente utviklere

Når du velger å samarbeide med oss for å utvikle en ny nettside, kan du være trygg på at du har tilgang på et team med bred kunnskap om design, utvikling, søkemotoroptimalisering (SEO) og beste praksis.

Vi er lidenskapelige om å lage nettsider som ikke bare ser bra ut, men som også fungerer optimalt og er skreddersydd for å oppnå dine spesifikke mål.  Nettsiden blir av høy kvalitet og skal gi deg best mulig avkastning på investeringen din. Vi vil gi deg kontinuerlige tips og råd gjennom hele prosessen, slik at nettsiden din blir optimalisert for å gi dine besøkende en god opplevelse og økt konverteringer.

Det er viktig for oss at du for en god opplevelse gjennom hele prosessen og en nettside som vil hjelpe dem med å vokse og lykkes.

Hvordan vi sammen skal jobbe for at akkurat din nettside skal bli best mulig

 

En klar og tydelig målgruppe:

Vi starter alltid vårt samarbeid med å definere din målgruppe og deres behov. Dette hjelper oss å skape en nettside som er skreddersydd for å imøtekomme dine kunders ønsker og behov.

Vi vil analysere hva slags informasjon og funksjonalitet som er viktig for din målgruppe, og deretter tilpasse designet og innholdet for å sikre at nettsiden din treffer målgruppen din og gir en positiv brukeropplevelse.

Godt innhold:

Innholdet på nettstedet ditt bør være originalt, relevant og engasjerende for målgruppen din. Det bør også være organisert og enkelt å navigere for å gjøre det enkelt for brukerne å finne det de leter etter. Ønsker du hjelp til dette kan vi hjelpe

Responsivt design:

Dette er nesten selvforklarende, men nettsiden din må være responsiv, noe som betyr at den skal tilpasse seg ulike enheter og skjermstørrelser, slik at brukerne enkelt kan navigere på nettstedet ditt uansett hvilke enhet de bruker.

Optimalisert ytelse:

Nettsiden din bør laste raskt og effektivt, noe som hjelper deg med søkemotoroptimalisering. Vi bruker riktig metadata, optimalisere bilde- og videoinnhold og sørge for at nettsiden din har riktig struktur og hierarki.

Sikkerhet:

Det er viktig å sørge for at nettstedet ditt er sikret og beskyttet mot hackere og andre cybertrusler. Dette løser vi med å installere sikkerhetsprogramvare, bruke sterke passord og sørge for at programvaren du bruker på nettstedet ditt er oppdatert. Regelmessig backup og oppdatering er også helt nødvendig for at siden skal fungere optimalt over tid. Dette kan du enkelt gjøre selv, eller la oss gjøre det for deg.

Analyse og sporing:

Ved å spore og analysere besøkstall, søkeord og brukeratferd på nettstedet ditt, kan du få innsikt i hva som fungerer og ikke fungerer, og deretter optimalisere innholdet og designet ditt for å forbedre brukeropplevelsen og konverteringsraten. Her har Google veldig gode og gratis verktøy.

Enkel administrasjon:

Nettsiden din blir enkel å administrere, slik at du enkelt kan legge til eller oppdatere innhold og funksjoner uten å ha teknisk kunnskap. Dette kan gjøres ved hjelp av det brukervennlige og intuitivte innholdshåndteringssystem WordPress. Du kan også finne gode bruksanvisninger på bloggen vår.

Kom i gang med ny nettside i dag

Vi kan stort sett levere det meste du ønsker. Vi gleder oss til å høre hvilke prosjekt nettopp du har planlagt.