Gjør ting enklere for kundene dine. La de handle fra der de er akkurat nå. 

Vi hjelper deg med å sette opp nettbutikken, legge til produkter og markedsføre butikken din. Det spiller ingen rolle om du har 2 produkter eller 2000 produkter. Det som er viktig er at du har en funksjonell nettbutikk som fungerer på alle plattformer og som er enkel både for deg og kunden din. Vi skal hjelpe deg hele veien. 

Nøkkelklar nettbutikk til rett pris

Design

Moderne og skreddersydd nettside utviklet på plattformen WordPress med Woocommerce. Våre webløsninger vil gjøre det enkelt og brukervennlig for deg som sluttbruker å redigere innhold på egen hånd. Klar til å selge hva som helst til hvem som helst.

Analyse

I nettbutikken kan du enkelt holde oversikt over hvilke produkter som selger mest, hvor mye du har omsatt for i valgt periode, hvor mange som har benyttet seg av rabattkupongene dine, samt en egen kundedatabase for dine registrerte kunder.

Betalingsløsning

Løsningen vår kommer ferdig levert med Stripe betaling, faktura og kontant ved levering. Vi kan også legge til VippsKlarna eller PayPal dersom du foretrekker disse leverandørene. Husk at du må inngå avtale med leverandøren, men vi hjelper deg på veien.

Post og leveranse

Har du forskjellig frakt basert på postnummer, eller ønsker du å tilby fri frakt over et visst beløp? Vi hjelper deg med å sette opp fraktløsninger. Vi kan også legge til rette for fraktintegrasjon med en 3. parter som Bring, UPS eller Postnord.

Regnskap

Ønsker du en sømløs integrasjon mot regnskapet ditt? Vi hjelper deg med å sette opp løsninger mot Visma, Fiken, Tripletex, Power Office Go eller Mamut.

Sikkerhet

WooCommerce blir sjekket i sømmene hele veien av de største sikkerhetsselskapene i verden for å sikre deg og dine kunder den beste løsningen på markedet. I tillegg inkluderer vi månedlig backup, oppdateringer og spamsjekk slik at du kan slappe av.

Ønsker du ett tilbud på nettbutikk?

Vi kan stort sett levere det meste du ønsker. Vi gleder oss til å høre hvilke prosjekt nettopp du har planlagt.  

Vi i Geekr er nok over gjennomsnittet glad i godt design. Vi lever og ånder for kundene våre og håper du vil bli en av dem. Hør av deg så tar vi en prat rundt ditt nye prosjekt.

Org.nr: 928 059 790

Denne siden ble laget av oss selv i 2019 | Her er mer om cookies | Her er vår personvernserklæring

Copyright © 2022