Med en nettbutikk kan du nå kundene dine der de er, akkurat nå. 

Vi hjelper deg med å sette opp nettbutikken, legge til produkter og markedsføre butikken din. Det spiller ingen rolle om du har 2 produkter eller 2000 produkter. Det som er viktig er at du har en funksjonell nettbutikk som fungerer på alle plattformer og som er enkel både for deg og kunden din. Vi skal hjelpe deg hele veien.

Vi gir deg en gratis guide til en vellykket nettbutikk!

*Ved å legge igjen din e-postadresse, godkjenner du at vi kan sende deg nyhetsbrev med nyttig informasjon, Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet vårt.

Nøkkelklar nettbutikk til rett pris

Design

Moderne og skreddersydd nettside utviklet på plattformen WordPress med Woocommerce. Våre webløsninger vil gjøre det enkelt og brukervennlig for deg som sluttbruker å redigere innhold på egen hånd. Klar til å selge hva som helst til hvem som helst.

Analyse

I nettbutikken kan du enkelt holde oversikt over hvilke produkter som selger mest, hvor mye du har omsatt for i valgt periode, hvor mange som har benyttet seg av rabattkupongene dine, samt en egen kundedatabase for dine registrerte kunder.

Betalingsløsning

Løsningen vår kommer ferdig levert med Stripe betaling, faktura og kontant ved levering. Vi kan også legge til VippsKlarna eller PayPal dersom du foretrekker disse leverandørene. Husk at du må inngå avtale med leverandøren, men vi hjelper deg på veien.

Post og leveranse

Har du forskjellig frakt basert på postnummer, eller ønsker du å tilby fri frakt over et visst beløp? Vi hjelper deg med å sette opp fraktløsninger. Vi kan også legge til rette for fraktintegrasjon med en 3. parter som Bring, UPS eller Postnord.

Regnskap

Ønsker du en sømløs integrasjon mot regnskapet ditt? Vi hjelper deg med å sette opp løsninger mot Visma, Fiken, Tripletex, Power Office Go eller Mamut.

Sikkerhet

WooCommerce blir sjekket i sømmene hele veien av de største sikkerhetsselskapene i verden for å sikre deg og dine kunder den beste løsningen på markedet. I tillegg inkluderer vi månedlig backup, oppdateringer og spamsjekk slik at du kan slappe av.

Ønsker du et tilbud på nettbutikk?

Vi kan stort sett levere det meste du ønsker. Vi gleder oss til å høre hvilke prosjekt nettopp du har planlagt.

Går du med gründerdrømmen og trenger noen gode grunner til at nettopp du bør gå i gang?

 

Nasjonal/Global tilstedeværelse

Ved å starte en nettbutikk, kan du nå ut til potensielle kunder over hele verden. Det betyr at du har større muligheter for å nå et større marked enn om du kun hadde en fysisk butikk.

Lavere kostnader

Oppstartskostnadene for en nettbutikk er vanligvis lavere enn for en fysisk butikk. Du trenger ikke å betale leie for et lokale, og du kan håndtere alt fra lagerstyring til markedsføring online.

Fleksibilitet

Du kan drive en nettbutikk fra hvor som helst i verden, så lenge du har tilgang til internett. Du kan også tilpasse butikken din til å være tilgjengelig 24/7, slik at kundene dine kan handle når som helst.

Enklere lagerstyring

Med en nettbutikk kan du administrere lageret ditt mer effektivt. Du kan integrere en automatisert lagerstyringsprogramvare som vil hjelpe deg med å overvåke lagerbeholdning og håndtere bestillinger automatisk. Du finner også mange dyktige bedrifter som leverer både lager og shipping for en grei pris.

Enkelt å skalere

Hvis nettbutikken din vokser, kan du skalere den mye lettere enn en fysisk butikk. Du kan øke lager/fjernlager, legge til flere produkter og utvide markedsføringsstrategien din uten å måtte investere i flere fysiske lokaler.

Lavere risiko

Når du starter en nettbutikk, kan du begynne med å teste ideen din og se hvordan den fungerer før du investerer mye tid og penger i det. Du kan også redusere risikoen ved å begrense lageret ditt og starte med å droppe-shipping.

Jobb hardt og grundig

Det er imidlertid også viktig å huske at det kan være utfordringer og risikoer som følger med å drive en nettbutikk. Det krever hardt arbeid, dedikasjon og en grundig forståelse av markedet og kundenes behov. Men har du kontroll på dette, så kan hele verden bli åpen for akkurat dine produkter.

Kom i gang med ny nettbutikk i dag!

Vi kan stort sett levere det meste du ønsker. Vi gleder oss til å høre hvilke prosjekt nettopp du har planlagt.