Vi leverer innhold som engasjerer og skaper trafikk

Innholdsmarkedsføring er enkelt forklart det å produsere, publisere og spre innhold som kundegruppen din er interessert i. Målet er organisk vekst i trafikk til en hjemmeside. Det deilige med innholdsmarkedsføring er at bra innhold fungerer. Både kundene dine og søkemotorene vil elske siden din om den bare får relevant og verdifullt innhold.

Det å skrive om hva en gjør, er ikke alltid så enkelt som det høres ut. Mange har mye de ville sagt, andre har lite. Vi passer på at du sier akkurat passe. Tekst som handler om akkurat din bedrift bør du skrive selv. Du kjenner bedriften din bedre enn oss. Det vi derimot kan hjelpe med er:

– Korrektur
– Supplere og gjøre teksten mer levende
– Søkemotoroptimalisering
– Artikkelskriving
– Søkeordundersøkelser
– Produktbeskrivelser
– Oversettelse til engelsk og spansk

Et normalt engasjement ser normalt ut som dette:

Vi passer på at akkurat din tekst blir søkbar, lest og helst delt. Så gjøre vi en søkeordundersøkelse rundt produktet/tjenesten din. Denne vil gi oss en god pekepinn på hva folk søker etter nå de skal ha tak i akkurat det du leverer. Da går vi i gang og skriver artikler som er skreddersydd de søkeordene. Dette vil være nyttige artikler som kundene dine vil sette pris på.

Nå vil naturen (internettet) gå sin gang. Innholdet ditt blir indeksert og søkemotorer begynner å finne det. Har du mye godt innhold rundt de gitte søkeordene vil Google rangere deg høyere.

Kunne du tenkt deg mer informasjon om innholdsmarkedsføring? 

Vi kan stort sett levere det meste kundene våre ønsker. Vi gleder oss til å høre hvilke prosjekt nettopp du har planlagt.