Hvordan komme i gang etter sommerferien.

Det finnes mange lister og artikler på nettet som forteller deg hvordan du kan komme inn i rutiner eller rett og slett hvordan man kan motivere seg til å komme i gang etter sommerferien. Denne sommeren har vært helt fantastisk, men nå er ferien snart over for de fleste.

Hvordan komme i gang etter sommerferien

For selvstendig næringsdrivende så kan det ha vært lett å ta en ekstra fridag i sommersolen eller i alle fall kjøre kortere dager på kontoret. Her er noen tips til deg for å komme i gang etter sommerferien :

Tidsplan og lister

Nå som høsten banker på så kan det ha en tendens til å hope seg opp med jobb og tidsfrister som har blitt liggende. Lag deg en liste over alt som skal gjøres de neste 2-4 ukene, og deretter prioritere dem. Lag deg så en ukeliste over alt som må være ferdig hver fredag. Dette gir deg en oversikt over oppgaver og tiden din fremover.

Fjern tidstyver

Det finnes mange tidstyver på kontorpulten, både innboksen din og mobilen din. (Kanskje er det å lese denne artikkelen en liten tidstyv?) Et eksperiment fra London Universitet viser at vi kan minste inntil 10 IQ poeng når vi tillater forstyrrelser i arbeidet vårt, slik som e-post og tekstmeldinger. I tillegg har SoMe (sosial media) kommet inn med både Facebook, Twitter, Snapchat og Instagram.

Det er ikke alltid like lett, men forsøk å sett deg selv tidspunkt for å sjekke mail og telefonen, og ikke fall for fristelsen med å avbryt en arbeidsoppgave.

Rotér

Enten det være arbeidsoppgaver eller tidspunkter for dem. Dersom du er vant med en full mandag hvor du stuper ned i innboksen eller tar for deg de kjedeligste arbeidsoppgavene, bare for å få dem unna? Dette kan absolutt være en taktikk som fungerer, men hva om du prøver å gi deg selv en rolig start på uken? Ta deg tid til en god frokost, slapp av og se om du kan finne en ny vinkel ved å rotér på vanene dine.

Prioriter

Dette er et viktig punkt, og her kan vi lære mye av effektive mennesker. De som er mest effektive er nettopp det fordi de har lært seg å prioritere. Hva er viktig for meg, hvilke verdier har jeg og hvor går grensen min. Noen ganger må man si nei og noen ganger må man delegere bort saker. Unngå å sammenlign deg med andre, og vær fornøyd med alt du oppnår. Og er det ikke merkelig at det alltid er de travleste menneskene som alltid har litt tid deg?

Vi håper du kommer godt i gang med dine prosjekter og oppgaver, og at du får en spennende høst! Trenger hjemmesiden en oppfriskning før høsten? Kontakt oss i dag.

Les mer rundt dette temaet

Hvordan skrive en god artikkel?

Lurer du på hvordan du kan få flere kunder og mer trafikk inn på nettsiden din? Vi kan ikke få sagt dette nok, men godt innhold vil tiltrekke seg flere lesere og høyere rangering på søkemotorer som Google. Og dette får du ved å skrive gode og relevante artikler til ditt nettsted.

Googel Search Console

Vårt mål er at alle våre kunder skal være synlige på nett og vi ønsker selvsagt å hjelpe deg med dette. Når vi ferdigstiller en nettside så sender vi inn et nettstedskart til Google, via Google Search Console. Da gir vi beskjed til Google om at her er det en (ny) nettside de må finne og gå gjennom.

Vi i Geekr er nok over gjennomsnittet glad i godt design. Vi lever og ånder for kundene våre og håper du vil bli en av dem. Hør av deg så tar vi en prat rundt ditt nye prosjekt.

Org.nr: 928 059 790

Denne siden ble laget av oss selv i 2019 | Her er mer om cookies | Her er vår personvernserklæring

Copyright © 2022