Hva er Instagram Shopping?

Instagram Shopping er en funksjon hvor du kan knytte sammen nettbutikken og instragram kontoen til bedriften.
Dette gir deg mulighet til å vise produktene dine på en ny måte, samtidig som du gjør det enkelt for kundene å handle i nettbutikken din.

Instagram shopping
Nå er vi inne i nye og krevende tider, både for små og store aktører. Da kan det være på tide å tenke nytt, og ta i bruk alle midlene for at kundene skal finne deg. Instragram Shopping er både enkelt og gratis å ta i bruk.

Hvordan

Det første våre kunder spør om når det kommer til Instagram Shopping er hvordan man kommer i gang og setter det opp. Det er ikke komplisert, men man må ha noen komponenter på plass. I og med at Facebook nå eier Instragram så er det her på Facebook man starter. Sørg for at Facebook siden din er koblet opp mot Instagram siden (sørg for at det er en bedriftsside, ikke privat). Deretter oppretter man en katalog med produktene fra nettbutikken i Catalog Manager via Facebook Business Manager. Dersom du ønsker hjelp til dette så kan du sende en e-post til Vibeke – vibeke@geekr.no.

Hva

I hvert bilde kan du tagge opptil 5 produkter. Du kan også legge ved flere bilder pr innlegg, og på den måten gi hvert produkt mer oppmerksomhet. Du kan også tagge produktene i stories. I nettbutikken blir ofte produktbilde presentert med en nøytral bakgrunn for å gi en ryddig oversikt. Men i Instragram Shopping kan du vise frem produktene dine i bruk på en ekte og inspirerende måte. Du kan også oppfordre kundene dine til å bruke hashtagger for din butikk eller produkt.

Hvorfor

Dette er en kostnadseffektiv måte å nå ut til kunder på, særlig om du har mange og trofaste følgere. Og ikke minst en mulighet til å nå ut til nye kunder på. Du gir kundene mulighet til å innhente relevant informasjon om produktet, uten å forlate appen. Du gir dem også mulighet til å gå direkte til nettbutikken din, legge produktet i handlekurven og fortsette til kassen (eller kikke videre i nettbutikken).

Og så er det viktig å huske på at Instagram Shopping er en ekstra funksjon til nettbutikken din, den skal ikke ta over eller være hovedfokus. Instagram handler om inspirasjon, visuelt innhold og å skape engasjement. Husk at du ikke trenger en profesjonell fotograf for å ta fine bilder. Sjekk ut denne videoen på vår Facebookside.

Bilder fra H&M Home Instagram – https://www.instagram.com/hmhome/

Les mer rundt dette temaet

Hva koster en nettbutikk?

Hva koster en nettbutikk?Hva koster en nettbutikk? Dette er et av de vanligste spørsmålene vi får, og som vi ser at det søkes på når det kommer til...

Vi i Geekr er nok over gjennomsnittet glad i godt design. Vi lever og ånder for kundene våre og håper du vil bli en av dem. Hør av deg så tar vi en prat rundt ditt nye prosjekt.

Org.nr: 928 059 790

Denne siden ble laget av oss selv i 2019 | Her er mer om cookies | Her er vår personvernserklæring

Copyright © 2022