Lynraske nettsider med skreddersydd hosting for WordPress

Pressable er en del av Automattic-familien, det samme selskapet som står bak WordPress.com og WooCommerce. Denne direkte tilknytningen til WordPress gir Pressable en unik forståelse og kompetanse når det gjelder hosting for WordPress-nettsteder.

Vi i Geekr føler at samarbeidet vårt med Pressable virkelig bringer sammen det beste fra to verdener. Pressable tilbyr en pålitelig og høytytende hostingplattform, spesialtilpasset for WordPress. Dette garanterer at nettstedene våre lastes raskt, noe som er essensielt for både brukeropplevelsen og søkemotoroptimalisering. Med deres avanserte sikkerhetstiltak og daglige sikkerhetskopier, er vi trygge på at kundenes data er både sikre og beskyttet.

På vår side, bringer vi lokal kunnskap og tilstedeværelse til bordet. Vi forstår markedet her, og vi har jobbet hardt for å etablere et solid rykte for kvalitet og pålitelighet. Med vår innsikt i lokale forhold, kombinert med Pressables globale ekspertise, kan vi tilby kundene en hostingløsning som er skreddersydd for å imøtekomme deres unike behov.

Så, med Pressables robuste infrastruktur og vår dedikerte kundeservice og lokale ekspertise, har vi skapt en kraftfull hostingløsning. Vi er overbevist om at dette partnerskapet gir kundene våre tilgang til toppmoderne teknologi, samtidig som de nyter godt av personlig og lokal støtte.

Hvorfor Pressable? 

 

Valget vårt av Pressable som hosting-partner ble nøye gjennomtenkt basert på en rekke kritiske kriterier, med lastetid, kundeservice og pris rangert i den rekkefølgen.

1: Lastetid

I en verden der brukernes oppmerksomhet er hardt tilkjempet, skjønner vi hvor essensielt det er med raske lastetider for nettstedet. Pressable leverte imponerende resultater på dette området, overgående andre alternativer som Green Geeks, WPMU Dev og Cloudways i vår testing. Deres servere er spesielt optimalisert for WordPress, og det sikrer at nettstedene våre laster inn raskt og effektivt, noe som gir en bedre brukeropplevelse og potensielt høyere rangering i søkemotorer.

2: Kundeservice

Kundeservice er kritisk, og her overbeviste Pressable oss virkelig. Med et dedikert team av WordPress-eksperter tilgjengelig døgnet rundt, er de alltid klare til å bistå og løse eventuelle problemer raskt. Dette nivået av støtte gir oss trygghet i at vi alltid har hjelpen vi trenger, når vi trenger det.

3: Pris

Vi er alltid ute etter å gi våre kunder den beste verdien, og Pressables prispunkt, kombinert med den ekstra rabatten vi kan tilby gjennom vårt partnerskap, gjør dette til et svært kostnadseffektivt alternativ. Vi fant at Pressable gir en overlegen tjeneste til en konkurransedyktig pris, noe som gjør det til et klart valg for oss sammenlignet med Green Geeks, WPMU Dev og Cloudways. 

Er du klar for å få en rask nettside?

Vi forstår at alle prosjekter er unike. Derfor er vi alltid klare til å tilpasse våre tjenester basert på dine individuelle behov. Kontakt oss i dag, og la oss være med på reisen for å realisere visjonen din på nett.

PageSpeed som en rangeringsfaktor hos Google

Et aspekt som ofte blir oversett når det kommer til valg av webhosting, er nettsidens lastehastighet, også kjent som PageSpeed. Google har gjort det klart at hastigheten på en nettside er en viktig faktor for rangering. Dette er fordi brukeropplevelsen er kritisk, og en rask nettside gir en mye bedre opplevelse enn en treg en.

I et landskap hvor sekunder – og til og med brøkdeler av sekunder – kan bety forskjellen mellom en salgskonvertering eller en bruker som klikker seg bort, blir hastigheten desto viktigere. Og siden søkemotorer ønsker å gi brukerne sine den beste opplevelsen, premierer de nettsider som laster raskt.

Når du velger en hosting-løsning spesielt designet for WordPress, som det Geekr tilbyr, sørger du for at nettsiden din er optimalisert for de beste lastehastighetene. Med SSD-servere, optimalisering spesifikt for WordPress, og andre tekniske fordeler, setter du nettsiden din i en posisjon for best mulig ytelse. Dette gir ikke bare en bedre brukeropplevelse, men kan også gi deg et forsprang i Googles søkeresultater.