Hjelp til WordPress

Hei! Kjenner du på følelsen av å sitte fast med WordPress-nettsiden din? Ikke stress, du har kommet til rett sted. Hos Geekr spesialiserer vi oss på å gi nettstedene et skikkelig løft – enten de trenger en liten justering eller en total overhaling

Hva vi kan hjelpe deg med

Startpakke for nybegynnere:

Er WordPress helt nytt for deg? Vi setter opp og konfigurerer nettstedet ditt, slik at du kan starte din digitale reise uten bekymringer.

Design som fanger oppmerksomheten:

Et nettsted skal fange essensen av din merkevare. Vi designer skreddersydde løsninger som gjør at din bedrift skiller seg ut fra mengden.

Utvidelser som utvider mulighetene:

Trenger du spesielle funksjoner? Vi finner og installerer de rette plugins for å utvide nettstedets funksjonalitet til det maksimale.

Sikkerhet som vokter portene:

Vi sørger for at nettstedet ditt er beskyttet mot de siste truslene og holder det oppdatert og sikkert.

SEO som får deg sett:

Vi sikrer at nettstedet ditt ikke bare blir funnet, men også elsket av både brukere og søkemotorer.

Hastighetsoptimalisering for raskere resultater:

Et lynraskt nettsted er nøkkelen til suksess. Vi hjelper deg med å trimme sekunder av lastetiden for en bedre brukeropplevelse.

Støtte som bryr seg:

Støter du på et problem? Vi er her for å hjelpe deg gjennom det – med støtte og veiledning som får deg tilbake på sporet.

Løsninger som matcher dine behov:

Hvert nettsted har unike behov. Vi tilbyr personlig tilpassede løsninger som dekker akkurat det din bedrift trenger.

Vi i Geekr er WordPress-entusiaster som lever og ånder for å hjelpe bedrifter som din til å lykkes på nett. La oss ta hånd om de tekniske detaljene mens du fokuserer på å vokse din virksomhet.

WordPress hjelp? 

Klar for å få nettstedet ditt der ute? Slå på tråden, send oss en melding, eller ta en prat med oss på Facebook – og la oss sammen gjøre nettstedet ditt til en suksesshistorie!