God Google annonsering er som å ha en ekstra selger på laget.  

Google Adwords, nå kalt Google Ads, er en av de mest effektive måtene å skaffe trafikk til hjemmesiden din på. Google er den mest brukte søkemotoren i Europa med markedsandel på 93,25%. Vil du at folk skal finne deg er Google en bra plass og starte.

Hver sektor krever forskjellige kanaler i selve Google ads, vår jobb er å finne ut hvor du bør vise deg frem gjennom dine google annonser. 

Når vi skal gjennomføre en god annonsestrategi, er det viktig at vi har definert målene du ønsker å oppnå. Disse målene må være målbare og oppnåelige, om ikke så får vi ikke optimalisert kampanjen. Vi trenger resultatindikatorer.

Når målene dine er definert, finner vi i hvilke kanaler vi kan oppnå disse mest effektivt. Google Ads nettverket tilbyr følgende kanaler:

-Søk
-Shopping
-Display
-Youtube

Vi setter så opp kontoen og kampanjen. Når den er lansert vil vi følge resultatene og optimaliserer alle indikatorene (CTR, konvertering, CPC). Vi vil løpende gjøre forbedringer der det trengs. Du skal betale minst mulig for best mulig trafikk og konvertering.

Vi har Googlesertifiserte ansatte som hjelper deg frem til god og lønnsom kampanje. Google annonsering blir fort rimeligere ved bruk av kvalifisert hjelp enn om du skal gjøre det selv.

En god Google ads kampanje går også veldig fint sammen med en kampanje i sosiale medier.

Kunne du tenkt deg mer informasjon? 

Vi kan stort sett levere det meste kundene våre ønsker. Vi gleder oss til å høre hvilke prosjekt nettopp du har planlagt.

Vi i Geekr er nok over gjennomsnittet glad i godt design. Vi lever og ånder for kundene våre og håper du vil bli en av dem. Hør av deg så tar vi en prat rundt ditt nye prosjekt.

Denne siden ble laget av oss selv i 2019 | Her er mer om cookies | Her er vår personvernserklæring

Copyright © 2021