Googel Search Console

Vårt mål er at alle våre kunder skal være synlige på nett og vi ønsker selvsagt å hjelpe deg med dette, og her spiller Google Search Console en god rolle.

google search console

Når vi ferdigstiller en nettside så sender vi inn et nettstedskart til Google, via Google Search Console. Da gir vi beskjed til Google om at her er det en (ny) nettside de må finne og gå gjennom.

Dette er et av mange steg på veien til å bli mer synlige, men det gir oss også mye informasjon om det skulle være problemer på nettsiden, hvilke søkeord som brukes (på google) for at siden din skal komme opp, hvilken gjennomsnittlig plassering man har og hvilke sider som blir besøkt. Man får også informasjon om hvor mange klikk man har, hvilke sider som er populære, og rett og slett hvordan siden din «trender» hos Google.

Et godt verktøy

Dette er et verktøy vi tar i bruk når vi skriver artikler for kundene våre, da vi kan se hvilke sider og søkeord man rangerer bra og hvor det er forbedringspotensial. Det gir også mulighet til å nå bredere ut til sine kunder, komme høyere på Google søk innenfor flere områder (tjenester, produkter ect) og sammenligne seg med tidligere perioder.

Vi henter ut månedlige rapporter fra Google Search Console om våre kunder, og her kan du se hvor mange Google klikk man har hatt, visninger av sider, hvilke topp 3 sider som vokser fortest, sider med best resultat, topp 3 søkeord og ikke minst hvilke enheter folk bruker for å se informasjonen din.Er dine kunder mest inne på siden din via mobil, PC eller nettbrett, og ikke minst hvor kommer de fra?

Dette er veldig nyttig informasjon, og kan hjelpe deg til å få enda flere klikk inn på hjemmesiden og potensielt nye og gode kunder.

Ønsker du å vite mer, kan du kontakt oss så tar vi en prat. Husk at vi også tilbyr både Google AdWords og artikkelskriving.

Les mer rundt dette temaet

Bilder av ansatte

Bilder av ansatte.Bilder av de ansatte er en flott måte å introdusere bedriften din til kundene, og for noen kan det være avgjørende for å bli valgt...

Vi i Geekr er nok over gjennomsnittet glad i godt design. Vi lever og ånder for kundene våre og håper du vil bli en av dem. Hør av deg så tar vi en prat rundt ditt nye prosjekt.

Denne siden ble laget av oss selv i 2019 | Her er mer om cookies | Her er vår personvernserklæring

Copyright © 2021